Ремонт и сервиз на лаптопи за град София, Божурище, Костинброд, Сливница, Драгоман

Лаптоп сервиз

 

Ремонт на лаптопи

Ние от фирма Неса Компютърс вече повече от 8 години извършаме, като услуга ремонт/поправка, сервиз/ на лаптопи. 

 • Лаптопа се включва чуват се перките, обаче дисплея не работи?
 • Зарядното на лаптопа не зарежда?
 • Лаптопа няма звук?
 • Микрофона на лаптопа не работи?
 • Лаптопа прегрява и се изключва сам?

 

Ремонт / Сервиз на лаптопи Божурище, София, Костинброд, Банкя, СливницаТова са само малка част от повредите, които се срещат в процеса на работа. Ние използваме специализирана апаратура за презапояване на BGA чипове /видеокарта, чипсет/, с която ще възстановим повредената дънна платка на Вашият лаптоп. Имаме на склад голям брой резервни части на основните производители на лаптопи /DELL, HP, ACER, TOSHIBA, LENOVO, FUJITSU-SIEMENS, ASUS/, както нови така и употребявани.

Ние ще ремонтираме Вашия лаптоп в най-кратки срокове. Ремонта на лаптопа ще подсигури безупречната му работа. Ще ремонтираме Вашият лаптоп без значение от производителя и състоянието, в което се намира и сложността на ремонта. Сервиза за лаптопи се намира в гр. Божурище, ул. Атон 18. Сервиза за лаптопи може да се възпозват и живущите в гр. Сливница, гр. Драгоман, гр. Костинброд, гр. Банкя, Хераково, Храбърско, Гурмазово, кв. Люлин, кв. Надежда, кв. Обеля и др.

 

 


Компютърен сервиз Божурище

Севриз за лаптопи, компютри и офис техника в Божурище

Фирма Неса компютърс е създадена през 2009 година в град Божурище с основна дейнст сервиз на компютри и лаптопи. През годините се усъвършенствахме с курсове за професионална квалификация и сега предлагаме на Вас професионално изпълнение и множество IT услуги.

 1. Сервиз и продажба на настолни компютри.
 2. Сервиз и продажба на лаптопи.
 3. Сервиз и продажба на таблети.
 4. Сервиз и продажа на монитори.
 5. Продажба на Лаптопи, Компютри, Монитори, Принтери втора ръка с 6 месеца гаранция
 6. Инсталиране на Windows и други операционни системи.
 7. Инсталиране на програми по избор клиента.
 8. Изграждане и настройка на компютърни мрежи.
 9. Продажба и инсталиране и настройки на счетоводни, складови и ресторантьорски програми.
 10. Изграждане на уебсайт по индвидуален проект за всеки един наш клиент с уникален дизайн, съчетан с нуждите на клиента.
 11. Зареждане на тонер касети на всички производители.
 12. Дизайн и изработка на Визитки и Флаери.

Ние предлагаме на Вас нашите клиенти абонаментни програми, за да улесним Вашият процес на работа. Абонаментната програма включва: посещение на място, помощ с отдалечен достъп, хардуерна и софтуерна поддръжка. Предлагаме и отстъпки за употребявани Лаптопи и Компютри. 

Ние ще ремонтираме Вашите компютри, лаптопи, таблети, монитори и всякаква компютърна техника, бързо, надеждно и професионално. Обръщаме специално внимание на всяка една поръчка, защото вярваме че нашата реклама е в добре свършената работа. Даваме гаранция 1 месец за всички извършени услуги.

От нашите услуги, като сервиз на лаптопи, сервиз на таблети, сервиз на компютри, сервиз на минитори могат да се възползват и клиентите от съседните населени места. /Гурмазово, Пожарево, Костинброд, Сливница, Драгоман, Хераково, Храбърско, Петърч/

При празни тонер касети на Вашият принтер, ние предлагаме пълнене тонер касети в рамките на 24 часа.

 

Нашето мото е: Доволни клиенти, успешен бизнес!