неса компютърс дистрибутор на микроинвест божурище

Счетоводен и търговски софтуер

Ние от фирма Неса компютърс ЕООД сме официален дистрибутор на софтурните продукти на фирма Microinvest.

Предлагаме следният софтуер за продажба, поддръжка и обучение:

 

Търговски софтуер

Микроинвест склад про дистрибутор Micronivest СКЛАД Pro 

Система за управление на търговски обекти. Софтуер за автоматизация на производствената и търговската дейност на всяка фирма. 

 99 EUR

 

Микроинвест склад про лайт дистрибутор

Micronivest СКЛАД Pro Light

Софтуер за работа в магазини и ресторанти. Приложението автоматизира работата на касиери, сервитьори, бармани.

99 EUR  

 

Микроинвест хотел про дистрибутор

Micronivest ХОТЕЛ Pro 

Софтуер за управление на хотели от всякакъв тип. Система, която обединява всички процеси и служи за тяхната оптимизация.

Безплатен продукт

 

Микроинвест архиватор про дистрибутор

Micronivest АРХИВАТОР Pro 

 Автоматична архивираща система за работа със сървъри, която осигурява архивиране на работната база данни и управлява създадените архиви.

29 EUR  

 

Счетоводен софтуер

 

Микроинвест делта про дистрибутор

Micronivest Делта Pro 

Счетоводна система с нова архитектура, която съчетава три важни фактора за успех във всяка дейност – бързина, удобство, функционалност.

99 EUR  

 

Микроинвест ТРЗ И ЛС ПРО ДИСТРИБУТОР Micronivest ТРЗ и ЛС Pro

  Новаторска система за цялостна обработка и контрол на данните за персонала на фирмата.

99 EUR  

 

Микроинвест инвойс про дистрибутор

Micronivest Invoice Pro 

Безплатен продукт за фактуриране от ново поколение, с който може да се издават фактури, дебитни и кредитни известия, проформа фактури.

Безплатен продукт

 

Всички цени за програмните продукти на Microinvest са без включено ДДС


Защо да си купим лаптоп втора ръка?

Здравейте,

искам да Ви запозная с предимствата на това да се закупи лаптоп втора ръка.

Като начало и е съвсем ясно Цената на употребяваните лаптопи е най-голямото предимство. Като за парите да си закупите 1 нов лаптоп можете да си закупите 3 като аналог за мощност втора ръка.

Лаптопите втора употреба са Внос от Германия и западна Европа, като те се бизнес клас с изключителна издръжливост на интензивна работа. Има огромна разлика в качеството на техниката, която е предназначена за източна Европа и тази за западна Европа.

Гаранцията, която предлагаме за реновираните лаптопи стига до 12 месеца, което погледнато реално съчетано с ниската цена и високото качество правят избора на лаптоп втора ръка като по-правилното решение от това да си закупите лаптоп нов който е проектира на за масовия потребител и е с много по-ниско качество на изработка и елементи!

Всички лаптопи, които продаваме са минали през серия от технически проверки, като след този реновационнен процес лаптопите втора ръка за готови за употреба и качеството е еквивалентно на това да си купите нов лаптоп.Н

Когато решите, че имате нужда от лаптоп или няколко лаптопа трябва да сте наясно, за какво точно ще ги използвате, игри, музика, тежки програми или Уеб. При нужда ние ще Ви консултираме относно Вашите нужди. Ние от НЕСА КОМПЮТЪРС Ви препоръчваме да използвате лаптопи втора ръка като по-добрия вариянт!


Ремонт и сервиз на лаптопи за град София, Божурище, Костинброд, Сливница, Драгоман

Лаптоп сервиз

 

Ремонт на лаптопи

Ние от фирма Неса Компютърс вече повече от 8 години извършаме, като услуга ремонт/поправка, сервиз/ на лаптопи. 

 • Лаптопа се включва чуват се перките, обаче дисплея не работи?
 • Зарядното на лаптопа не зарежда?
 • Лаптопа няма звук?
 • Микрофона на лаптопа не работи?
 • Лаптопа прегрява и се изключва сам?

 

Ремонт / Сервиз на лаптопи Божурище, София, Костинброд, Банкя, СливницаТова са само малка част от повредите, които се срещат в процеса на работа. Ние използваме специализирана апаратура за презапояване на BGA чипове /видеокарта, чипсет/, с която ще възстановим повредената дънна платка на Вашият лаптоп. Имаме на склад голям брой резервни части на основните производители на лаптопи /DELL, HP, ACER, TOSHIBA, LENOVO, FUJITSU-SIEMENS, ASUS/, както нови така и употребявани.

Ние ще ремонтираме Вашия лаптоп в най-кратки срокове. Ремонта на лаптопа ще подсигури безупречната му работа. Ще ремонтираме Вашият лаптоп без значение от производителя и състоянието, в което се намира и сложността на ремонта. Сервиза за лаптопи се намира в гр. Божурище, ул. Атон 18. Сервиза за лаптопи може да се възпозват и живущите в гр. Сливница, гр. Драгоман, гр. Костинброд, гр. Банкя, Хераково, Храбърско, Гурмазово, кв. Люлин, кв. Надежда, кв. Обеля и др.

 

 


Зареждане на тонер касети за лазерни принтери Божурище, София, Гурмазово, Пролеше, Костинброд, Сливница

Зареждане на тонер

ЗАРЕЖДАНЕ НА ТОНЕР КАСЕТИ

В забързаните работни дни и при днешните условия на огромна конкуренция, принтерите са постоянна необходимост, както за големия офис така и за домашния потребител. Всички сме изпадали в неприятната ситуацията на нужда да ползваме спешно принтера и тонера най-неочаквано да свърши.

Ние от Неса Компютърс Ви предлагаме зареждане на тонер за максимално бързо време, така че това неудобство да бъде за кратко. Редовното зареждане на тонер е предпоставка за безупречна работа и гладък работен ден.

Зареждането на тонери става в рамките на 24 часа. За експресно зареждане в рамките на деня се заплаща 50% над регулярната цена. За актуални цени можете да попитате на телефон 0878 850 916, както и чрез контактната форма в секция контакти

 Зареждаме тонер на принтери на следните производители:

От нашите услуги зареждане на тонери могат да се възползват хора от гр. Сливница, гр. Костинброд, гр. Банкя, гр. Драгоман, с. Гурмазово, с. Пожарево, с. Храбърско, с. Петърч. 

Като част от нашето портфолио ние ще ремонтираме Вашите повредени принтери и скенери, Продаваме нови и втора употреба лазерни принтери на изгодни цени. При нас можете да откриете оригинални, реплики и рециклирани тонер касети.

 

При нужда от нов принтер можете да посетите нашия офис и да Ви изготвим оферта за принтер спрямо Вашите нужди. 

Зареждайте Вашият тонер при нас, ние ще отговорим на Вашите очаквания, бързо и професионално.

 


Компютърен сервиз Божурище

Севриз за лаптопи, компютри и офис техника в Божурище

Фирма Неса компютърс е създадена през 2009 година в град Божурище с основна дейнст сервиз на компютри и лаптопи. През годините се усъвършенствахме с курсове за професионална квалификация и сега предлагаме на Вас професионално изпълнение и множество IT услуги.

 1. Сервиз и продажба на настолни компютри.
 2. Сервиз и продажба на лаптопи.
 3. Сервиз и продажба на таблети.
 4. Сервиз и продажа на монитори.
 5. Продажба на Лаптопи, Компютри, Монитори, Принтери втора ръка с 6 месеца гаранция
 6. Инсталиране на Windows и други операционни системи.
 7. Инсталиране на програми по избор клиента.
 8. Изграждане и настройка на компютърни мрежи.
 9. Продажба и инсталиране и настройки на счетоводни, складови и ресторантьорски програми.
 10. Изграждане на уебсайт по индвидуален проект за всеки един наш клиент с уникален дизайн, съчетан с нуждите на клиента.
 11. Зареждане на тонер касети на всички производители.
 12. Дизайн и изработка на Визитки и Флаери.

Ние предлагаме на Вас нашите клиенти абонаментни програми, за да улесним Вашият процес на работа. Абонаментната програма включва: посещение на място, помощ с отдалечен достъп, хардуерна и софтуерна поддръжка. Предлагаме и отстъпки за употребявани Лаптопи и Компютри. 

Ние ще ремонтираме Вашите компютри, лаптопи, таблети, монитори и всякаква компютърна техника, бързо, надеждно и професионално. Обръщаме специално внимание на всяка една поръчка, защото вярваме че нашата реклама е в добре свършената работа. Даваме гаранция 1 месец за всички извършени услуги.

От нашите услуги, като сервиз на лаптопи, сервиз на таблети, сервиз на компютри, сервиз на минитори могат да се възползват и клиентите от съседните населени места. /Гурмазово, Пожарево, Костинброд, Сливница, Драгоман, Хераково, Храбърско, Петърч/

При празни тонер касети на Вашият принтер, ние предлагаме пълнене тонер касети в рамките на 24 часа.

 

Нашето мото е: Доволни клиенти, успешен бизнес!