ЗАРЕЖДАНЕ НА ТОНЕР КАСЕТИ

В забързаните работни дни и при днешните условия на огромна конкуренция, принтерите са постоянна необходимост, както за големия офис така и за домашния потребител. Всички сме изпадали в неприятната ситуацията на нужда да ползваме спешно принтера и тонера най-неочаквано да свърши.

Ние от Неса Компютърс Ви предлагаме зареждане на тонер за максимално бързо време, така че това неудобство да бъде за кратко. Редовното зареждане на тонер е предпоставка за безупречна работа и гладък работен ден.

Зареждането на тонери става в рамките на 24 часа. За експресно зареждане в рамките на деня се заплаща 50% над регулярната цена. За актуални цени можете да попитате на телефон 0878 850 916, както и чрез контактната форма в секция контакти

 Зареждаме тонер на принтери на следните производители:

От нашите услуги зареждане на тонери могат да се възползват хора от гр. Сливница, гр. Костинброд, гр. Банкя, гр. Драгоман, с. Гурмазово, с. Пожарево, с. Храбърско, с. Петърч. 

Като част от нашето портфолио ние ще ремонтираме Вашите повредени принтери и скенери, Продаваме нови и втора употреба лазерни принтери на изгодни цени. При нас можете да откриете оригинални, реплики и рециклирани тонер касети.

 

При нужда от нов принтер можете да посетите нашия офис и да Ви изготвим оферта за принтер спрямо Вашите нужди. 

Зареждайте Вашият тонер при нас, ние ще отговорим на Вашите очаквания, бързо и професионално.